Zondag 13 augustus van 12:00 tot 17:30 uur organiseren tennisvereniging Joy Jaagpad en schaakclub Caïssa weer een schaak-/tennistoernooi.

Het toernooi staat open voor zowel leden van Joy Jaagpad en Caïssa, als voor andere schaak­- en tennisliefhebbers. Graag nodigen wij je uit om hieraan mee te doen.

Even de belangrijkste zaken op een rij:

Iedereen die een beetje tot goed kan tennissen én een beetje tot goed kan schaken kan zich inschrijven voor dit toernooi. Hoewel dit toernooi bedoeld is voor volwassenen, kunnen ook kinderen vanaf 12 jaar meedoen, mits zij aardig kunnen tennissen én schaken. Alles wat je nodig hebt voor dit toernooi zijn: een tennisracket, een paar voor gravel geschikte tennisschoenen en enige tennis- en schaakervaring. Mocht je alleen kunnen schaken of tennissen, maar een vriendin of vriend hebben die dat andere wel kan, neem die dan mee en vorm met haar of hem een koppel.

Je speelt een paar tennis(dubbel)partijtjes en daarnaast een aantal snelschaakpartijen; met beide zijn punten te verdienen voor de eindstand. Na afloop is er voor de winnaars een prijsje en is er de gelegenheid nog wat te drinken.

Het toernooi vindt plaats op tennispark Jaagpad (zie: http://joyjaagpad.nl/contact/). Bij slecht weer (veel regen) gaat het toernooi helaas niet door.

We zien graag dat je je even opgeeft via onderstaand emailadres of door ons te bellen; maar ook als je zondag op tijd aanwezig bent kun je waarschijnlijk nog meedoen. Kom op tijd: vanaf 11:30 uur is er koffie, we starten met spelen om 12:00 uur. De deelname is gratis.

Geef je op voor dit toernooi door een mail te sturen naar: a.berg121@upcmail.nl met daarin de volgende gegevens: naam, telefoon, emailadres, speelsterkte tennis en speelsterkte schaken (beginner/redelijk/goed) of de genoemde gegevens door te geven via telefoonnummer: 020-6157940.

Graag tot zondag 13 augustus,

Abe Willemsma (Caïssa)

André van den Berg (Joy Jaagpad)

31 juli 2017

Posted In: SGA algemeen, Toernooi