In de week van 21 -15 november werd de derde ronde van de jeugdcompetitie van de SGA gespeeld, met weer veel leuke schaakpartijen. Door verschillende oorzaken (verkeersdrukte, verdwaalde en incomplete teams en een langdurig brandalarm) verliep de competitie hier en daar wat rommelig. Door de nodige flexibiliteit over en weer, met name van Almere, konden de meeste van de 14 ontmoetingen gewoon gespeeld worden. Voor twee wedstrijden wordt nog een nieuwe datum vastgesteld.

almere

In de Hoofdklasse heeft Almere C1 een duidelijke voorsprong genomen door VAS C1 te verslaan. Maar er is nog van alles mogelijk in het tweede deel van de competitie. VAS C1 en VAS C2 hebben, op de tweede en derde plaats, exact hetzelfde aantal wedstrijd- en bordpunten. In de Eerste klasse blijft Caissa C1 winnen. Zij staan nu op 6 wedstrijdpunten, direct gevolgd door Almere C4, dat deze ronde ook won. In de Tweede klasse zijn de teams goed aan elkaar gewaagd. De punten worden regelmatig gedeeld en de verschillen in de tussenstand blijven klein. In de Derde klasse zijn de verschillen groter: Amsterdam West C2 en Caissa C4 gaan met een lichte voorsprong de vierde ronde in.

de-amstel

Het speelschema, de actuele standen en alle uitslagen staan hier. In de week van 12 tot en met 16 december staat de vierde competitieronde gepland. De laatste van dit kalenderjaar. De teams in de Hoofdklasse hebben een ronde vrij. Zij starten 6 februari weer.

29 november 2016

Posted In: Jeugd

Tags:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.