De super-GP van Caissa in de Batjanzaal (6-1-2019)

De Schaakschool Indische Buurt heeft een nieuwe zaal in gebruik genomen, die voor schaakactiviteiten kan worden gehuurd: de Batjanzaal, Batjanstraat 68 in Amsterdam-Oost. De zaal biedt ruimte tot maximaal 37 borden, met totaal ongeveer 80 aanwezige personen.

De zaal is uitermate geschikt voor schaaktoernooien, clubavonden, schaakles of -training, vergaderingen e.d. Er is een bar met keukenfaciliteiten, apparatuur voor licht en geluid, en natuurlijk schaakmateriaal. Bij mooi weer is er een prachtige binnentuin om te vertoeven.

Bar in de Batjanzaal

De schaakschool is een stichting zonder winstoogmerk, dus de huur zal naar verwachting schappelijk zijn. De schaakschool heeft in een ruimte naast de zaal zijn hoofdkantoor en verlaat daarmee de Meevaart als thuisbasis. De Meevaart zal nog wel gebruikt worden voor grotere schaakevenementen.

Het eerste schaakevenement in de Batjanzaal was de Super-GP van Caissa op 6 januari 2019.

Mustapha Eljarmouni

Contactpersoon voor huur van de Batjanzaal is Mustapha Eljarmouni, oprichter en drijvende kracht van de Schaakschool Indische Buurt. Hij organiseert o.a. toernooien voor beginnende schakertjes, de ChessLeague.

7 januari 2019

Posted In: SGA algemeen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.