Beste leden van de SGA,

In Amsterdam zijn meerdere internationale schaaktoernooien gespeeld zoals het IBM-toernooi, Lost Boys toernooi en het Donner Memorial.
Er waren tussentijds ook jaren zonder internationale toernooien, zo ook na het laatstgehouden Amsterdam Chess Tournament (2006) tot aan het eerste Science Park Chess Tournament (2011).

Het toernooi in de sporthal op het terrein van het Science Park staat dit jaar voor de negende keer op het programma.
Vanaf het begin was het een toernooi waarin veel leden van de SGA meeschaakten, maar waarin eveneens SGA-leden een rol speelden en nog spelen in de organisatie en/of ondersteuning.

Desondanks zou dit aandeel nog vergroot kunnen worden.
We denken bijv. aan hulp (tegen een kleine vergoeding) bij op- en/of afbouw (4/5 juli en 15/16 juli), maar we zijn ook op zoek naar een penningmeester voor een binnenkort te vormen stichtingsbestuur.

Vorig jaar waren er voor het eerst geen Grootmeesters tussen de deelnemers. Deze keer staan er gelukkig al twee op de lijst maar we zien graag een groter aantal. Vaak is het vinden van onderdak een obstakel, vandaar dat we ook hiervoor een beroep willen doen op leden van de SGA.
Wie zelf geen onderdak kan of wil bieden, kent wellicht geschikte adressen in Amsterdam of omgeving.

Heeft u belangstelling, neem dan contact op met info@amsterdamchess.com

We hopen dat het enige grote internationale toernooi dat in de SGA-regio op de kalender staat, behouden blijft voor de schaakwereld.

Met vriendelijke groet, namens de organisatie van het ASPCT,

Aart Strik( toernooidirecteur)

22 mei 2019

Posted In: SGA algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *