Het Promotietoernooi is er voor scholieren die een keer een echt schaaktoernooi willen spelen. Zit je op school op schaken maar niet op een schaakclub van de SGA, dan is dit het beste eerste toernooi.

Op 4 november is het voor groepen 2-5. We spelen in 3 of 4 groepen (2 en 3 spelen samen afhankelijk van aantal deelnemers). Voor elke groep zijn er drie bekers voor schoolschakers die niet op een club zitten. Plus 1 beker voor de totaalwinnaar. Als extra zijn er voor groepen 2-5 ook nog drie scholenprijzen voor de beste scholen. Daarvoor worden alle punten van de leerlingen bij elkaar opgeteld. Neem dus iedereen mee die kan schaken!

Op 11 november is het voor groepen 6-8 en onderbouw VO. We spelen in vier groepen (6,7,8 en VO). In elke groep weer drie bekers voor de beste schoolschaker die niet op een club zit. Plus 1 beker voor de totaalwinnaar. En een scholenprijs.

Aankondiging 4 november: Groepen 2 tm 5

Aankondiging 11 november: Groepen 6 tm 8 en VO Onderbouw 1 tm 3
Aanmelden:

  Inschrijfformulier (Vul alles in)

  Voornaam en achternaam

  E-mail

  Telefoonnummer

  School

  Groep of klas

  Schaakclub

  KNSB-nummer (als je lid bent van een schaakclub dan heb je dat)

  Geboortedatum

  29 oktober 2018

  Posted In: Jeugd, Schoolschaak

  2 Comments

  • Onno schreef:

   Was een geweldige dag, ik heb foto`s gemaakt, maar kan ze niet plaatsen, omdat dat hier niet hier kan, dat vind ik jammer, ik ben er zondag 11 ook, kan iemand mij dan uitleggen hoe dat beter kan? of nu?

  • Nicole Gerritsen schreef:

   Beste organisatie,
   Kunt u aub contact opnemen wb het toernooi van 11 november. Ik heb een leerling ingeschreven, maar geen bevestigingsmail ontvangen.

   Het gaat om een leerling van de International Primary School Almere.
   Hartelijke groet, Nicole Gerritsen (n.gerritsen@ipsalmere.asg.nl)

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.