In de externe jeugdcompetitie van de SGA is inmiddels alweer de vijfde competitieronde gespeeld, van zeven rondes in totaal. In de Hoofdklasse van de C-competitie heeft VAS C1 inmiddels de koppositie overgenomen van Almere C1. De laatste speelronde, op 17 mei, kan nog een spannende worden, als deze twee topteams elkaar opnieuw tegenkomen.

In de Eerste klasse won Almere C3 de belangrijke wedstrijd tegen VAS C3 en nam daarmee afstand van de overige teams. Almere C3 is met 9 matchpunten uit 5 rondes moeilijk meer bij te halen. De drie teams daarachter strijden nog volop om de (overige) podiumplaatsen: Caissa C1, VAS C3 en Zukertort C1.

In de Tweede klasse voeren Caissa C2 en Caissa C3 (foto) de lijst aan. Beide teams behaalden 3 matchpunten in de vijfde ronde en komen daarmee op 14 matchpunten in totaal. Caissa C2 heeft wel een (dubbele) ronde minder gespeeld. Chaturanga C1 staat met 10 matchpunten op de derde plaats in de tussenstand.

De Derde klasse heeft een duidelijke koploper: Caissa C4 heeft met 17 uit 10 een riante voorsprong genomen op de rest, na winst op de C6 van Almere. Almere C6 en VAS C4 volgen op gepaste afstand, beide met 10 uit 8.

In de week van 9 april is de zesde speelronde. Klik hier voor alle uitslagen, tussenstanden en het speelschema.

12 maart 2018

Posted In: Jeugd

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *