Aanstaande zaterdag 17 januari is er een touringcar beschikbaar om schakers en geĩnteresseerden te vervoeren vanuit Amsterdam (West) naar het Tata Steel Chess tournament (www.tatasteelchess.com) in Wijk aan Zee en terug. Er wordt een bijdrage van € 5 gevraagd voor het vervoer. Deelnemers kunnen om 13.00 uur opstappen op de Hendrikje Stoffelstraat 60 (voorheen Nachtwachtlaan 11), nabij het Surinameplein. De opstaplocatie is gelegen tussen het Bastion Hotel en het Fashion hotel en is onder meer makkelijk te bereiken met Tram 1 en 17. De bus zal rond 19.00 terugkeren op de opstaplocatie.

Deelnemers kunnen hun komst per email aangeven via secretaris@svamsterdamwest.nl, of op de dag zelf zich bij de opstaplocatie aanmelden (bij voldoende beschikbare plaatsen).

Ter informatie; op 17 januari speelt Anish Giri tegen koploper (dd 12 januari) Vassily Ivanchuk . En ongetwijfeld spelen er clubgenoten van u hun tweede partij in de tienkamp. Er wordt in Wijk aan Zee op deze dag commentaar verzorgd door Hans Böhm.

NB. Recent gefuseerde schaakclubs SV Amsterdam West en Espion organiseren gezamenlijk deze dag. De touringcar is via  Stichting ZuiderAmstel in beweging ter beschikking gesteld (www.groengrijs.com).

13 januari 2015

Posted In: SGA algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *