Aan het ONJK hebben dit jaar (6-11 augustus in Borne) 18 jeugdspelers uit de SGA meegedaan. Dat waren er veel minder dan in de vorige editie; prijzen werden er gelukkig wel gehaald.

Eline Roebers (VAS) haalde een score van 5 uit 9 in de A groep (t/m 20 jaar) en werd Open Meisjeskampioen van Nederland 2018.

Haar clubgenoot Max de Vreugt Pezo werd gedeeld eerste in de F categorie (t/m 9 jaar)! Op onderling resultaat net niet Open Nederlands kampioen, maar wel met 7 uit 9 het brons. In het FGH toernooi werd Max, weer met 7 uit 9, derde.

Een mooie gedeeld eerste plaats in de D groep (maar plaats twee op weerstandspunten) voor Daniel Knol (SV Almere) met 9,5 uit 13!

Toptien klasseringen (6e en 8e) waren er voor Kasper Bleeker (Caissa/VAS) en Roger Labruyère (SV Almere) in de C groep (t/m 14 jaar) met 6 uit 9. Ook een prachtige toptien notering voor Brent Waersegers (SVAW) in de E groep (t/m 10 jaar): met 7 uit 13, een overscore van bijna 3, werd hij negende! In de F groep ook een mooie negende plaats voor Kayen Chardon (VAS).

Het vermelden waard is verder het goede resultaat van Sipke de Boer (SV De Amstel) in de A categorie: 4,5 uit 9, een overscore van 2.

Overige deelnemers waren: Rufus Ang, Manasvita Basa, Romke de Boer, Jay Coffeng, Rafael Goudriaan, Edmond en Daniella Labruyère, Samson Reina, Jack ter Voert en Mats Waersegers.

 

12 augustus 2018

Posted In: Jeugd

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *