Afgelopen week is de tweede ronde van de externe C-competitie van de SGA gespeeld. De uitslagen staan weer allemaal online. In de Derde klasse staat Almere C6 inmiddels bovenaan in de tussenstand, met 7 van de 8 matchpunten, op de voet gevolgd door Caissa C4, met een matchpunt minder. In de Tweede klasse heeft Caissa C2, met de volle 8 matchpunten, een kleine voorsprong genomen op de nummer 2 in de tussenstand, Chaturanga C1. Maar de competitie is nog jong en sommige teams hebben een ronde minder gespeeld.

In de Eerste klasse staan Almere C3 en VAS C3 na de tweede ronde bovenaan, met beide de volledige 4 matchpunten. VAS won nipt van Amsterdam-West C1, Almere versloeg Zukertort C1. In de Hoofdklasse tot slot wonnen Almere C1 en VAS C1 beide. Almere C1 staat op dit moment bovenaan. Foto boven: Caissa C1 vs De Amstel C1 in de Eerste klasse.

De derde ronde is al snel: in de week van 11 december. Alle uitslagen, standen en het speelschema voor de rest van de competitie staan hier. Foto boven: Almere C7 tegen Zukertort C4 in de Derde klasse. Foto onder: de ontmoetingen in de Hoofdklasse tussen VAS en Almere.

28 november 2017

Posted In: SGA algemeen

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *